53v mies ja isäpuoli rakastuivat samaan naiseen – poikapuoli ryhtyi karmeaan tekoon!

53-vuotias yhdysvaltalaismies sytytti maanantai-iltana naispuolisen uhrin tuleen. Hän heitti naisen päälle ensin polttoainetta ja käytti sen jälkeen sytkäriä.

Miehen kuulusteluissa kertoma motiivi teolle on sangen erikoinen. Uhri oli toiminut epäillyn iäkkään äidin kotihoitajana. Vanhus menehtyi kuukausi sitten. Tämän jälkeen miehen isäpuoli eli vanhuksen leski oli ryhtynyt suhteeseen hoitajan kanssa.

Epäilty oli saanut tietää asiasta ja raivostunut. Ei kuitenkaan juuri menehtyneen äitinsä vuoksi vaan itsensä. Epäilty oli asunut äitinsä ja isäpuolensa luona Lantanassa, Floridan osavaltiossa. Myös hän oli iskenyt silmänsä hoitajaan, poliisille mies kuvaili olevansa rakastunut. Nyt nainen on kriittisessä tilassa sairaalassa toisen ja kolmannen asteen palovammojen vuoksi.

Epäilty on kertonut poliisille, että mikäli hänen isäpuolensa olisi ollut kotona, tämä olisi valikoitunut uhriksi naisen sijaan. Hän teki teon tappamistarkoituksessa. Kun palokunta oli tullut paikalle, epäilty oli keskittynyt ainoastaan asuntoon levinneiden liekkien sammutukseen. Hän ei ollut tehnyt elettäkään uhrin auttamiseksi.

Lähde: Daily News.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: isäpuoli mustasukkaisuus, murhan yritys, sytyttäminen, tuli