Nainen tuomittiin 5v tyttärensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Uudessa-Seelannissa julistettiin viime viikolla tuomio vastenmielisessä hyväksikäyttövyyhdissä. Nainen ja hänen poikaystävänsä pakottivat naisen viisivuotiaan tyttären lukuisia kertoja seksuaalisiin tekoihin.

Oikeudessa tuli ilmi, että teot olivat olleet hyvin systemaattisia. Nainen ja mies olivat ensin käyneet keskusteluja miehen ”insestisistä” seksitoiveista. Hyväksikäyttö alkoi kuvaustilanteella. Nainen riisui tyttärensä alasti ja lähetti poikaystävälleen kuvia.

Myöhemmin lapsi haettiin sänkyyn ja riisuttiin alasti kaksikon harrastaessa seksiä. Tyttö joutui koskettelemaan miestä äitinsä käskystä. Vastenmielisimmällä kerralla tyttö joutui käyttämään seksilelua äitinsä koskettelemiseen. Teoista luvattiin palkkioksi karkkia.

Nainen yritti vedota oikeudessa omaan seksuaalisen hyväksikäytön runtelemaan lapsuuteensa. Lisäksi hän selosti, kuinka ”hän pelkäsi poikaystävänsä jättävän hänet”, jos hän ei suostuisi tekoihin. Tuomari ei antanut tuumaakaan periksi. Hän korosti, että naisen olisi pitänyt erityisesti tajuta hyväksikäytön traumatisoivuus, koska oli itse sitä kokenut. Nainen tuomittiin yhdeksän vuoden vankeusrangaistukseen.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö