Mies vehtasi vuoron perään exänsä ja tämän parhaan ystävän kanssa – 47v nainen ryhtyi järkyttävään tekoon

Iso-Britanniassa on tällä viikolla puitu oikeudessa tapausta, jossa 47-vuotias nainen on myöntänyt yrittäneen murhata sekä ex-miesystävänsä että tämän uuden naisystävän. Jälkimmäinen oli syytetyn paras ystävä yli 20 vuoden ajan ennen suhdesopan alkamista.

Oikeudenkäynnin perusteella syytetyn ja miesystävän suhde oli ollut väkivaltainen puolin ja toisin. Ensimmäisen eron nainen oli vielä valmis ”hyväksymään”, vaikka mies alkoi seurustella hänen ystävänsä kanssa. Viime marraskuussa miestä alkoi kuitenkin vanha suola janottaa. Hän päätyi harrastamaan seksiä syytetyn kanssa. Tämä oli saanut sen käsityksen, että kaksikko olisi palannut yhteen.

Mies kuitenkin katui sänkypuuhia ja halusi palata jälleen yhteen uuden naisystävänsä eli syytetyn ystävän kanssa. Mies meni käymään syytetyn luona ja kertoi asiasta. Tässä vaiheessa syytetty raivostui. Hän muun muassa löi miestä kasvoihin ja puri korvasta.

Myöhemmin illalla Jessica Stunell meni yhteen palanneen pariskunnan Falmouthissa sijaitsevaan kotiin. Ensin hän puukotti oven avannutta ex-miestään rinnan alueelle viisi kertaa. Tämän jälkeen alakertaan tuli syytetyn entinen hyvä ystävä, joka sai puukosta neljästi.

Tuomiota ei ole vielä julistettu.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murhan yritys, Puukotus