60v miestä epäillään Polvijärvellä tapahtuneesta murhasta

Poliisi on tänään tiedottanut saaneensa päätökseen viime elokuussa Polvijärvellä tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan. Noin 60-vuotiasta naista oli lyöty useita kertoja teräaseella eri puolille vartaloa. Uhri menehtyi saamiinsa vammoihin kaksi päivää myöhemmin sairaalassa. Henkirikos tapahtui keskustan alueella sijaitsevassa yksityisasunnossa.

Teosta epäillään noin 60-vuotiasta paikkakuntalaista miestä. Hän on ollut vangittuna elokuusta lähtien todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Mies on määrätty mielentilatutkimukseen jo esitutkinnan aikana. Poliisi kuvailee tekotapaa erityisen julmaksi ja raa’aksi. Epäilty on kuulusteluissa kertonut, ettei hänellä ole muistikuvia tapahtuneesta.

Epäilty poistui paikalta autolla. Murhan lisäksi häntä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta. Syytteen nostamisen määräpäivä on 30. huhtikuuta.

Tutkinnan aikana on ollut vangittuna myös noin 50-vuotias mies syytä epäillä -perusteella. Häntä ei kuitenkaan enää epäillä mistään rikoksesta tapaukseen liittyen.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: esitutkinta, henkirikos, murha, Polvijärvi