Emma Oglen pidätyskuva

63-vuotias naisopettaja sai syytteen seksisuhteestaan opiskelijaan – tilanne kärjistyi perhesurmaan

Viime viikon torstaina 63-vuotiasta yhdysvaltalaista naisopettajaa vastaan nostettiin syyte seksuaalirikoksesta. Syytteen mukaan hänellä olisi ollut seksisuhde työpaikkansa opiskelijan kanssa. Asia tuli poliisin tietoon, kun uhri itse ilmoitti asiasta.

Opiskelija on 17-vuotias. Pohjois-Carolinan osavaltiossa suojaikäraja on 16 vuotta, mutta tilanne on eri, kun kyseessä on opettaja-oppilas -suhde.

Oikeuden eteen syytetty Emma Ogle ei kuitenkaan ehtinyt. Hänet löydettiin eilen kuolleena kotoaan. Niin ikään surmansa oli saanut naisen 59-vuotias aviomies.  Kumpikin oli menehtynyt ampumisen seurauksena.

Poliisin erikoisryhmä osasi mennä pariskunnan kotiin sukulaisen ilmoituksen johdosta. Mies ei ollut saapunut työpaikalleen. Työkaverit olivat soittaneet sukulaiselle, joka oli lähtenyt tarkastamaan tilannetta. Ilmoittaja oli nähnyt seksuaalirikoksesta syytetyn naisen kävelevän kotipihallaan ase kädessä. Virkavallan saapuessa paikalle tilanne oli kuitenkin ehtinyt jo päättyä pahimmalla mahdollisella tavalla. Naisen epäillään ampuneen ensin aviomiehensä ja sen jälkeen itsensä.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Ampuminen, epäily, perhesurma, seksuaalirikos