18-vuotias nainen käytti seksuaalisesti hyväkseen 2- ja 3-vuotiaita siskoksia

Englannin Swindonissa kuohuttaa tapaus, jossa 18-vuotias lastenhoitaja on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen sisaruksia.

Pahaa aavistamaton perhe palkkasi lastenhoitoalaa opiskelevan naisen hoitamaan pienokaisiaan vuonna 2016. Kaikki sujui aluksi normaalisti.

Vuoden 2017 alkupuolella lastenhoitaja ryhtyi keskustelemaan netissä tuntemattoman miehen kanssa. Tällä oli seksuaalirikostaustaa. Yhteydenpito oli aluksi kaverillista, mutta se muuttui nopeasti seksuaalisävytteiseksi.

Ensin nainen ryhtyi lähettämään miehelle 2- ja 3-vuotiaista tytöistä kuvia, joissa heillä oli normaalisti vaatteet päällä. Seuraavaksi otokset muuttuivat alastonkuviksi. Hyväksikäyttö meni koko ajan törkeämmäksi, ja lopulta lastenhoitaja lähetteli kuvia, joissa hän kosketteli tyttöjen sukupuolielimiä.

Tuomittua on tituleerattu Britannian nuorimmaksi naispuoliseksi pedofiiliksi. Tapaus on kuohuttanut naapurustoa erityisesti siksi, että nainen työskenteli myös paikallisessa lastentarhassa.  Oikeudenkäynnissä tuli kuitenkin ilmi, että kaikki hyväksikäyttötapaukset ovat tapahtuneet uhrien kotona.

Nainen tuomittiin tänään seitsemän vuoden ja kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen. Kuvia vastaanottanut mies tuomittiin jo viime vuoden puolella 15 vuodeksi vankilaan.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö