Body-tagin alkuskriptit

Intiimiasioita hoitaneen kotihoitajan kauhunhetket – ”18-vuotias kehitysvammainen nuorukainen” olikin aivan jotain muuta!

Yhdysvaltain New Orleansissa tutkitaan sangen erikoista seksuaalirikossarjaa. 29-vuotiaan miehen epäillään värvänneen lukuisia kotihoitajia kuvitteelliselle pikkuveljelleen. Hän oli epäilyn mukaan väittänyt 18-vuotiaan velipoikansa olevan sekä henkisesti että fyysisesti kehitysvammainen. Tästä syystä tämän olisi mukamas tarvinnut käyttää vaippaa, joka kotihoitajan oli määrä vaihtaa käynnillään.

Epäilyn mukaan ”pikkuveli” oli kuitenkin tilaaja itse. Miehen epäillään hakeneen seksuaalista nautintoa hankkiessaan hoitajan vaihtamaan vaippaansa. Eräs kotihoitajista otti lopulta yhteyttä poliisiin. Hän oli ”hoitanut” miestä kymmenkunta kertaa ja tullut erittäin epäluuloiseksi havaitsemiensa fyysisten seikkojen perusteella.

Ilmoittajan osalta tapausta tutkitaan lukuisina seksuaali- ja ihmiskaupparikoksina. Jälkimmäinen kuulostaa äkkiseltään eikoiselta, mutta ihmiskaupan käsite on varsin laaja. Sillä voidaan tarkoittaa muun muassa uhrin harhaanjohtamista ja sitä kautta pakottamista esimerkiksi seksuaaliseen tekoon.

Poliisi epäilee uhreja olevan useita ja on pyytänyt heitä ilmoittautumaan. Tästä syystä epäillyn nimi on julkaistu sikäläisessä mediassa jo tutkintavaiheessa.

Lähde: People.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: seksuaalirikos