Äiti epäili 11-vuotiaan tyttärensä harrastavan seksiä – ryhtyi äärimmäiseen tekoon

28-vuotiasta yhdysvaltalaisnaista syytetään tyttärensä murhasta.

Tapahtumaketju sai alkunsa sunnuntaiaamuna Orlandossa. Todistajien mukaan äiti olisi hakenut 11-vuotiaan tyttärensä lähistöllä asuvan miehen luota. Äiti olisi syytellyt miestä siitä, että tämä olisi harrastanut seksiä tytön kanssa.

Hieman ennen yhtätoista äiti ajoi paikallisen sairaalaan pihaan. Apukuskin penkillä oli hänen tyttärensä, jota oli isketty veitsellä selkään viisitoista kertaa. Äiti pyysi sairaalan henkilökuntaa apuun. Hän esitti, että puukotus olisi jonkun ulkopuolisen tekemä. Myös naisella itsellään oli viiltohaava kädessään.

Sairaalan henkilökunta joutui ilmoittamaan äidille, että mitään ei ollut tehtävissä. Tyttö oli menehtynyt. Tilanne muuttui äidin osalta epäilyttäväksi, sillä hän veti suru-uutisen saatuan esiin veitsen ja ryhtyi uhkailemaan henkilökuntaa. Paikalle kutsuttiin poliisi.

Äiti pidätettiin. Poliisi on vahvistanut Fox-kanavalle, että nainen on kuulusteluissa myöntänyt surmanneensa tyttärensä. Syyksi hän on kertonut sen, että hän halusi estää tyttöä harrastamasta seksiä aikuisten miesten kanssa. Poliisista kerrotaan, että mitään todisteita kyseisestä toiminnasta ei kuitenkaan ole.

Naista vastaan on nostettu syyte sikäläisen lainsäädännön mukaisesta ensimmäisen asteen murhasta.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, murha