Tyttöystävä järjesti 27-vuotiaalle miehelle ”kimppakivaa” – johti neljän vuoden linnatuomioon

Iso-Britanniassa julistettiin viime viikolla tuomiot erikoisessa lapseen kohdistuneessa seksuaalirikostapauksessa. Elokuussa vuonna 2017 teinityttö houkutteli 12-vuotiaan lapsen poikaystävänsä asunnolle. He olivat tavanneet sattumalta matkustaessaan samalla linja-autolla.

17-vuotias teinityttö oli ensin viestitellyt kymmenen vuotta vanhemmalle poikaystävälleen, josko tätä kiinnostaisi kimppakiva heidän kanssaan. Tämän jälkeen tytöt olivat menneet miehen Merseysidessa sijaitsevaan asuntoon. Mies oli ensin harrastanut seksiä tyttöystävänsä kanssa ja tämän jälkeen raiskannut 12-vuotiaan tytön.

Poliisit saivat tietää asiasta sattumalta. Partio kiinnitti huomiota siihen, että nuoret tytöt kävelivät aamuyöstä kaupungilla. Ensin 17-vuotias yritti väittää, että mies olisi raiskannut heidät molemmat. Tutkinnassa kävi kuitenkin ilmi, että teinityttö oli aktiivisesti tarjonnut ja järjestellyt ”kimppakivaa”. Lisäksi selvisi, että kaksikon välillä oli jonkinlainen seurustelusuhde ja he olivat harrastaneet seksiä lukuisia kertoja aiemminkin. Mies puolestaan selosti, että tyttöystävä olisi väittänyt nuoremman tytön olevan myös 17-vuotias.

Oikeudenkäynnissä tuotiin esiin, että 17-vuotias teinityttö olisi henkisessä kehityksessään selkeästi ikäisiään jäljessä. Hänet tuomittiin vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi hän joutuu käyttämään seurantapantaa ensimmäiset kolme kuukautta ja tuomio tulee näkymään seksuaalirikollisten rekisterissä kymmenen vuotta. 29-vuotias Anthony Roscoe tuomittiin lapsen raiskauksesta neljäksi vuodeksi vankilaan.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen raiskaus