Janita Lukkarisen isä tuli julkisuuteen IL:ssä: ”Järki ei riitä siihen pahuuteen”

Somessa julkisesti syövästään kolmen vuoden ajan kertoneen ja marraskuun lopulla kuolleen Janita Lukkarisen Jari-isä on tullut pääsiäisen alla puhumaan tuskastaan. Hän sanoo Iltalehden jutussa, että hänen tyttärensä kiusattiin hautaan asti.

– Mun järki ei riitä siihen ihmisten pahuuteen. Siinä vaiheessa kun toinen makaa maassa ja kivut ovat niin kauheat, ettet pysty tekemään yhtään mitään kuin huutamaan tuskaa, niin toiset haukkuvat tällaista ihmistä. Se minulle on jäänyt suomalaisesta nykymenosta käteen. Ihmisten maailmankuva varsinkin somessa on vääristynyt, hän sanoo Iltalehden jutussa.

Janita ei loppuaikana enää nähnyt eivätkä kädet toimineet. Silti hänen väitettiin feikkaavan sairautensa ja hakevan sillä vain julkisuutta.

Janitan isä ei välitä julkisuudesta, mutta hän antoi haastattelun, jotta kukaan ei enää joutuisi kohtaamaan samanlaista kuin hänen tyttärensä joutui.

Iltalehden juttu on maksullinen ja löytyy täältä. Aiheesta kirjoittaa haastattelua siteeraten myös Terveyden Asialla -sivusto, täällä.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Janita Lukkarinen, kiusaaminen