Järkyttävä, yli 20 vuotta kestänyt hyväksikäyttövyyhti – isä syyllistyi insestiin kahdessa sukupolvessa!

Iso-Britannian Swanseassa on annettu tuomio poikkeuksellisen vastenmielisessä seksuaalirikosten vyyhdissä. Tuomitun todettiin syyllistyneen 36 raiskaukseen. Kaikissa rikoksissa uhrina oli miehen kolme eri tytärtä.

Oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että isä oli siittänyt yhdelle tyttärelleen kuusi lasta. Tuomittu oli niin ikään raiskannut useampaan otteeseen yhden näistä lapsista. Toisin sanoen tyttärensä tyttären, jonka isä ja isoisä hän on. Lisäksi mies oli raiskannut lukuisia kertoja toisen tyttärensä, mutta näiden rikosten seurauksena ei ollut syntynyt lapsia.

Mies kiisti syyllisyytensä kaikkien raiskaussyytteiden osalta. Hän kertoi aloittaneensa seksisuhteen tyttärensä kanssa tämän ollessa 14-vuotias. Hän ei kuulemma tuolloin tiennyt tytön olevan hänen biologinen lapsensa. Mies väitti, että tytär olisi manipuloinut hänet jatkamaan suhdetta, vaikka hän ei olisi halunnut.

Oikeudenkäynnissä tuli esiin, että mies oli saanut tyttärensä valtaansa noituuteen ja okkultismiin liittyvillä uskomuksilla. Jälkimmäinen voi tarkoittaa esimerkiksi uskonnollisia tai mystillisiä oppeja. Henkilö voi kokea, että on olemassa ”totuus”, jota ulkopuoliset henkilöt eivät vain ymmärrä.

Tuomari toi esiin, että kyseinen seksuaalirikoskokonaisuus on vastenmielisyydessään kärkikolmikossa hänen 40 vuotta kestäneen uransa aikana näkemistään tapauksista. Vankeusrangaistuksen pituus julistetaan 18. lokakuuta.

Lähde: Metro.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: insesti, lapsenraiskaus