Käsittämätön teko Tampereella – kerrostalollinen ihmisiä hengenvaarassa!

Viime yönä hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta. Kyseessä oli Hippoksenkadulla sijaitseva kerrostalo. Paikalle lähti lukuisia poliisipartioita ja asukkaiden evakuointi aloitettiin. Pian paikalle saapui myös pelastuslaitos. Palomiehet jatkoivat asukkaiden pelastamista ja ryhtyivät sammutustoimiin.

Ripeistä otteista huolimatta kerrostaloon tuli tuntuvia palovahinkoja. Nämä ja sammutustöiden aiheuttamat vesivahingot johtivat siihen, että kerrostalollinen ihmisiä on vailla kotia. Poliisi arvioi tiedotteessaan vahinkojen kohoavan satoihin tuhansiin euroihin.

Vielä suurempi menetys oli kuitenkin vain hiuskarvan varassa. Yhdestä asunnosta löydettiin mies ja koira henkitoreissaan. Hoidon ansiosta kumpikaan ei ole kuitenkaan enää hengenvaarassa.

Tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Heti tapahtumapaikalta otettiin kiinni miespuolinen henkilö. Myös hänet toimitettiin sairaalaan, mutta mies on sittemmin jo päässyt pois hoidosta. Poliisi ei ota kantaa siihen, vaatiko hoitoa tulipalon aiheuttamat vammat vai jokin muu syy.

Miestä epäillään törkeästä tuhotyöstä ja törkeästä vammantuottamuksesta. Rikosnimikkeet voivat kuitenkin muuttua tutkinnan edetessä.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Tampere, törkeä tuhotyö, tulipalo