Mies ei saanut haluamaansa työpaikkaa – epäillään ryhtyneen karmeaan kostoiskuun!

Viime lauantaina Yhdysvalloissa, Utahin osavaltiossa tapahtui järkyttävä kaksoissurma. Naapuri kuuli viisihenkisen perheen talosta naisen huutoa ja ammuskelua. Paikalle hälytetty poliisi löysi perheenisän kuolleena takapihalta, äiti oli menehtynyt sisätiloissa. Pariskunnan kolme pientä lasta olivat olleet vanhempiensa ampumisen aikana yläkerrassa.

Teosta epäillään miestä, joka pidätettiin keskiviikkona. Hänet tavoitettiin Kalifornian osavaltiosta. Miehen vaimo on kertonut kuulusteluissa surmayön tapahtumista. Hänen mukaansa mies oli tullut aamuyöstä kotiin verisenä. Hän oli kertonut joutuneensa puukotuksen uhriksi, mutta todennut myös ”elämänsä olevan ohitse”. Poliisi epäilee, että surmansa saanut perheenisä oli taistellut henkensä edestä ennen ampumista.

Epäillyn vaimo on kertonut hävittäneensä miehensä veriset vaatteet ja pesseensä verijäljet heidän kotinsa lattialta. Häntä epäillään todistusaineiston hävittämisestä. Vaimon mukaan hänen miehensä ainoa yhteys ammuttuun pariskuntaan oli näiden omistama yritys. Epäilty oli hakenut sieltä maisemointiin liittyvää työtä tuloksetta.

Lähde: People.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Ampuminen, henkirikos