Mies heräsi järkyttävään tilanteeseen kaveripariskunnan kotona – vatsa oli viilletty auki

Brittiläisen pariskunnan todettiin tällä viikolla syyllistyneen murhan yritykseen. Jon Hamblin, 41, ja Jessica Whinham, 20, viilsivät viime syyskuussa kolmekymppisen miehen vatsan auki tämän nukkuessa. Tuomiota ei ole vielä julistettu.

Uhri oli ollut tuomitun pariskunnan luona vieraana North Shieldsissa sijaitsevassa asunnossa parin viikon ajan. Kolmikko oli ryypiskellyt ja käyttänyt huumeita.

Jossain vaiheessa uhri oli poistunut asunnosta ostamaan lisää huumeita. Hän oli kertonut myyjälle majapaikastaan. Huumediileri oli kertonut, että nainen on joskus vasikoinut tietämistään huumekaupoista.

Kun uhri meni takaisin asunnolle, hän kertoi kuulemastaan miehelle, jota hän piti kaverinaan. Syyttäjän mukaan karmaiseva teko oli pariskunnan kosto naisen haukkumisesta.

Sekavassa tilassa nukkunut uhri oli herätessään huomannut, että hänen suolensa ovat näkyvissä. Tämän jälkeen häntä oli kuristettu puhelimen laturilla ja pakotettu sitten kylpyammeeseen. Pariskunta oli uhannut hukuttaa uhrin.

Jossain vaiheessa rajusti verta vuotanut uhri oli kuitenkin päästetty lähtemään asunnosta. Mies hakeutui tuntemattoman pariskunnan oven taakse. Hänet saatiin pelastettua pariskunnan ja ensivasteen nopeiden toimien ansiosta.

Lähde: Mirror

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murhan yritys