Mies kuoli ravintolaillan jälkeisen selvittelyn vuoksi Kuopiossa

45-vuotias mies menehtyi sunnuntaina aamuyöstä Kuopion Kellokujalla. Poliisin mukaan asiakkaat olivat olleet poistumassa pubista, kun miehelle oli tullut sanaharkkaa erään toisen miehen kanssa. Paikalle oli tullut kolmas mies, joka oli ryhtynyt puolustamaan riidan toista osapuolta.

Paikkakuntalainen mies on myöntänyt kuulusteluissa lyöneensä uhria kerran nyrkillä kasvoihin. Tämän seurauksena toinen mies oli kaatunut maahan ja jäänyt niille sijoilleen. Myöhemmin sairaalassa uhrin todettiin menehtyneen.

Oikeuslääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että mies menehtyi kaatumisesta aiheutuneeseen vammaan. Näin ollen kuolinsyy ei ollut nyrkinisku. Näin ollen tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Poliisi on myös kuullut alkuviikosta lukuisia silminnäkijöitä tapahtuneeseen liittyen.

Poliisi ei esitä teosta epäiltyä miestä vangittavaksi, koska hän on selvittänyt tapahtumien kulun omalta osaltaan. Muita perusteita vangitsemiselle ei poliisin mukaan ole.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Kellokuja, kuollut, Kuopio, mies, ravintola, Tappelu, törkeä kuolemantuottamus, törkeä pahoinpitely