Body-tagin alkuskriptit

Mies lähetti vahingossa tyttöystävälleen kuvan, jossa hän epäilyn mukaan raiskaa toista naista

37-vuotias yhdysvaltalaismies jäi kiinni epäillystä raiskauksesta hyvin poikkeuksellisella tavalla.

Mies oli pyytänyt entuudestaan tuntematonta naista treffeille Facebookin välityksellä. Tämän hetkisen tiedon mukaan mies antoi treffikumppanilleen salaa kolme huumaavaa pilleriä ja nainen sammui. Tämän jälkeen miehen epäillään raiskanneen naisen ja tallentaneen tapahtumat niin kuviin kuin videopätkiinkin.

Uhri on kertonut, että hän ei varsinaisesti tajunnut, mitä on tapahtunut. Hän oli herännyt seuraavana aamuna alasti havahduttuaan siihen, että mies on poistumassa hänen asunnostaan. Tapaus lähti selviämään kaksi päivää myöhemmin.

Mies oli nimittäin vahingossa lähettänyt tyttöystävälleen yhden yöllä otetuista kuvista. Nainen oli huomannut, että toinen nainen on mitä ilmeisimmin tiedottomassa tilassa. Myöhemmin mies halusi ladata puhelintaan tyttöystävänsä asunnolla. Tässä yhteydessä nainen pääsi tonkimaan puhelinta. Järkytyksekseen hän löysi useita kuvia ja videopätkiä yön tapahtumista. Videoilla on kuultavissa, kuinka uhri kuorsaa ja mies tekee hänelle seksuaalisia tekoja. Nainen sai kopioitua materiaalin itselleen ja selvitti toisen naisen henkilöllisyyden. Tämän jälkeen hän soitti uhrille ja toimitti aineiston poliisille.

Kun mies tajusi, mitä on tapahtunut, hän aloitti piileskelyn. Poliisi sai hänet viimein kiinni tiistaina. Epäilty raiskaus tapahtui kesäkuussa.

Asiasta uutisoi Metro-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: raiskaus