Pedofiili tunnusti menneensä naimisiin päästäkseen käsiksi naisen poikaan!

Australian Queenslandissa on annettu tuomio tapauksessa, jossa pedofiili on käyttänyt hyvin poikkeuksellista keinoa luikerrella lapsen elämään. 52-vuotias mies myönsi poliisikuulustelussa, että hän meni naimisiin ainoastaan siksi, että naisella oli 10-vuotias poika.

Oikeudenkäynnissä tuli ilmi, että pojalla oli ollut hyvin vaikea suhde biologiseen isäänsä. Uusi isäpuoli käytti tilannetta hyväkseen ja sai pojan pauloihinsa. Hän oli uskotellut lapselle, että seksuaalisuus kuuluu normaaliin isä-poika -suhteeseen.

Hyväksikäyttöä jatkui peräti kolmentoista vuoden ajan. Asia tuli ilmi ainoastaan siksi, että mies oli hiljattain käyttänyt hyväkseen myös kahta muuta poikaa, jotka olivat veljeksiä. Heihin syytetty oli tutustunut urheiluharrastuksen kautta. Pojat ilmoittivat asiasta poliisille, ja vyyhti lähti purkautumaan.

Lisäksi tuli ilmi, että mies oli jo aiemmin ollut naimisissa ja käyttänyt silloisenkin vaimon poikaa hyväkseen. Tuolloin äiti oli älynnyt epäillä asiaa. Sekä aviomies että poika kielsivät asian ponnekkaasti, joten homma jäi sillensä.

Mies tuomittiin yhteensä 17 raiskauksesta poikapuolensa hyväksikäyttöön liittyen. Rangaistuksen pituus julistetaan myöhemmin, mutta minimi tulee olemaan sikäläisen lain mukaan 15 vuotta vankeutta.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: raiskaus