Nainen sai postikortin entisiltä työkavereiltaan – mustasukkainen mies ryhtyi karmeaan tekoon!

Iso-Britannian Liverpoolissa on julistettu tuomio viime marraskuussa tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä. 26-vuotias Thomas Taylor sai kahden ja puolen vuoden linnatuomion entisen avovaimonsa mielipuolisesta pieksemisestä.

Nainen oli joutunut irtisanoutumaan työpaikastaan mustasukkaisen avomiehen vaatimuksesta. Entiset työkaverit lähettivät hänelle postikortin, jossa oli kaikkien nimet. Joukossa oli mieshenkilö, josta tuomittu alkoi tenttaamaan tyttöystäväänsä. Kun nainen kiisti tuntevansa miestä, Taylor sekosi täysin.

Hän hakkasi avovaimoaan muun muassa  nyrkein ja pesäpallomailalla ympäri kehoa. Uhrilta murtui nenä, ranne ja kylkiluita. Lisäksi Taylor tumppasi tupakkansa naisen kehoon. Kun uhri kiemurteli tuskissaan lattialla, mies heitti kiehuvaa vettä hänen päälleen.

Nainen pääsi lopulta pakenemaan ensimmäisen kerroksen ikkunasta. Hän meni läheiseen puistoon ja makasi siellä 24 tuntia. Uhri kertoi myöhemmin poliisille yrittäneensä kylmettyä hengiltä, koska hän ei jaksanut enää elää. Vuorokauden kitumisen jälkeen ohikulkija sattui huomaamaan naisen ja soitti paikalle ambulanssin.

Oikeudessa Taylorin todettiin kärsineen trauman jälkeisestä stressihäiriöstä ja se alensi tuomiota. Tuomitun veli oli kuollut henkirikoksen uhrina ennen pahoinpitelyä.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: törkeä pahoinpitely, tuomio