Mies sai kuulla yllättäen tulleensa isäksi – pian lapsesta paljastui järkyttävä asia

Yhdysvalloissa San Josessa siepattiin huhtikuun loppupuolella kolmekuukautinen poikavauva. Hänet vietiin perheen kodista sillä aikaa kun lapsen isoäiti oli purkamassa kauppatavaroita. Sittemmin lapsi on löydetty.

Teosta epäillään 43-vuotiasta naista ja 28-vuotiasta miestä. Tutkinnan perusteella nainen oli suunnitellut teon ja halunnut lapsen itselleen. Miesepäilty oli valvontakameratallenteiden perusteella siepannut vauvan. Nainen oli tutustunut lapsen äitiin tämän ollessa viimeisillään raskaana.

Nyt naisepäillyn miesystävä on antanut espanjankieliselle Noticias Univision 14 -kanavalle haastattelun. Tämän jutun tiedot perustuvat The Sun -lehden haastattelusta tekemään juttuun.

Francisco Marquez selostaa naisepäillyn kertoneen hänelle yllättäen, että tämä on synnyttänyt hänelle lapsen maaliskuussa. Mies ei ollut ensin uskonut asiaa, mutta nainen oli lähettänyt hänelle kuvia todisteeksi.

Nainen oli myöhemmin vienyt vauvan tapaamaan ”isäänsä” ja tuossa vaiheessa mies oli uskonut asian muitta mutkitta. Järkytys oli ollut luonnollisesti melkoinen, kun mies oli myöhemmin saanut kuulla naisen olevan pidätettynä ja lapsen olevan siepattu.

Kaksikon suhteen tiiviys ei käy haastattelusta täysin ilmi. Mies kuvailee suhdetta tapailuksi, mutta joka tapauksessa hän oli jo ehtinyt suunnitella yhteistä perhe-elämää. Lapsen hän oli ehtinyt tapaamaan kaksi kertaa. Tutkinnan perusteella naisen motiivi oli liittynyt miesystävän harhaanjohtamiseen.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Sieppaus