36v nainen oli valmis liimaamaan vaginansa lavastaakseen exänsä syylliseksi!

Espanjassa on  julistettu tuomio sangen erikoisesta rikoksesta. 36-vuotias Vanesa Gesto yritti lavastaa vuonna 2016 ex-poikaystävänsä syylliseksi muun muassa vapaudenriistoon.

Gesto väitti, että mies olisi kaapannut hänet autoonsa Bembimbressa sijaitsevan kotinsa läheisyydessä. Tämän jälkeen ex-poikaystävä oli mukamas laittanut hänen sukupuolielimeensä pikaliimaa ja jättänyt sitten virumaan puolialastomana maastoon.

Mies oli pidätettynä useamman päivän. Tämä siitäkin huolimatta, että hänen veljensä kertoi miehen nukkuneen kanssaan samassa paikassa tapahtumien aikaan. Poliisit pääsivät naisen juonen jäljille valvontakameratallenteiden avulla. Hänen nähtiin ostavan pikaliimaa ja muuta ”sieppaamiseen” liittyvää rekvisiittaa paikallisessa supermarketissa. Myös naisen tarinassa huomattiin epäloogisuuksia. ”Sieppauspaikan” valvontakameroissa ei näkynyt ex-poikaystävän autoa.

Espanjassa Liimavalehtelijana tunnettu nainen tuomittiin kymmenen vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi hän joutuu maksamaan exälleen 25 000 euron korvaukset.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lavastus, liima, perätön ilmianto, Sieppaus, vagina