Peliriippuvuus ajoi miehen karmeaan tekoon

Iso-Britanniassa puidaan oikeudessa tapausta, jossa 47-vuotiasta miestä syytetään vaimonsa murhasta. Henkirikos tapahtui pariskunnan kotona tammikuussa. Naimisissa he ehtivät olla vuodesta 2007 lähtien. Pariskunta muutti  Lontooseen Bangladeshista.

Syytteen mukaan mies puukotti kuusitoista vuotta nuorempaa vaimoaan pään alueelle ainakin 58 kertaa. Puukotus oli ollut niin raivokas, että iskujen määrää ei pystytty varmuudella selvittämään. Teon raakuutta kuvaa myös se, että veitsen terä oli lopulta katkennut uhrin kallon sisään.

Oikeudessa on kuultu lukuisia todistuksia siitä, että teon taustalla olisi ollut aviomiehen peliongelma. Hän oli todistajien mukaan pahoinpidellyt vaimoaan useaan otteeseen. Riidan aiheena oli ollut oikeastaan joka kerta raha. Mies oli raivostunut siitä, ettei nainen suostunut antamaan vähäisiä ruokarahojaan pelaamiseen.

Erään pelihallin työntekijä on kertonut oikeudelle, että mies saattoi laittaa pelikoneisiin yhdellä reissulla yli 1 200 euroa. Lisäksi hänet on tunnettu ”vihaisena intialaisena”, joka potkii koneita hävittyään rahansa.

Mies on myöntänyt syyllistyneensä vaimonsa tappoon, mutta kiistänyt murhan.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos