Miestä epäillään lukuisista seksuaalirikoksista Helsingissä: nuorin uhri 11v ja vanhin 83v

Helsingin poliisi tutkii kokonaisuutta, jossa 39-vuotiasta miestä epäillään lukuisista seksuaalirikoksista. Rikosnimikkeinä tapauksissa on useita pakottamisia seksuaaliseen tekoon, sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Uhreja on kahdeksan. Heistä nuorin on 11-vuotias tyttö ja vanhin 83-vuotias nainen. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Suurmetsän ja Jakomäen alueella viime joulukuun ja tämän vuoden toukokuun välisenä aikana.

Joulukuussa miehen epäillään ahdistelleen 80-vuotiasta naista rappukäytävässä. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja pakottamisena seksuaaliseen tekoon. Uhri kaatui tilanteen seurauksena ja loukkaantui.

Myöhemmin joulukuussa miehen epäillään käyneen alapää paljaana 70-vuotiaan naisen kimppuun ulkoilualueella. Tapausta tutkitaan sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena.

Epäilty lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ajoittuu helmikuun alkuun. Miehen epäillään hyökänneen 11-vuotiaan tytön kimppuun koulumatkalla.

Huhtikuun alussa miehen epäillään käyneen käsiksi 35-vuotiaaseen naiseen talon sisäpihalla. Rikosnimikkeenä on pakottaminen seksuaaliseen tekoon.

Myöhemmin huhtikuussa miehen epäillään hyökänneen noin 75-vuotiaan naisen kimppuun jalkakäytävällä. Tapausta tutkitaan pakottamisena seksuaaliseen tekoon ja pahoinpitelynä.

Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut muiden epäiltyjen rikosten yksityiskohdista julkisuuteen.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Helsinki, Jakomäki, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, pahoinpitely, pakottaminen seksuaaliseen tekoon, sukupuolisiveellisyyden loukkaaminen, Suurmetsä