Nainen nousi kaupassa pyörätuolista – alta paljastui karmaiseva näky

Ohikulkija teki 3. maaliskuuta New Yorkissa Brooklynin alueella vastenmielisen löydön. Kadulle hylätyissä ostoskärryissä oli ruumiin torso, joka oli laitettu jätesäkkiin.

Kyseessä oli 68-vuotiaan naisen ruumis. Uhri oli asunut viimeiset kahdeksan kuukautta samassa asunnossa Harvey Marcelinin, 83, kanssa. Kun poliisit menivät asuntoon, sieltä löytyi uhrin pää ja muita ruumiin osia.

Marcelin on saanut elämänsä aikana kaksi tuomiota henkirikoksista. Hän pääsi vuonna 2019 ehdonalaiseen.

Poliisit saivat valvontakameroiden avulla selville, että Marcelin oli käynyt toisen naisen kanssa ostoksilla ennen ruumiin löytymistä. He olivat ostaneet sahan, jätesäkkejä ja pesuainetta. Marcelinia ei kuitenkaan tavoitettu muutamaan päivään henkirikoksen paljastumisen jälkeen.

Hän ehti tehdä shokeeraavan kauppareissun ennen kiinnijäämistään. Marcelin käyttää apunaan pyörätuolia. Hän oli noussut tuolista kaupassa. Tämän jälkeen oli paljastunut, että epäilty oli istunut ihmisen raajan päällä. Poliisin mukaan jalka oli sahattu irti polven alapuolelta.

Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa, minkälainen suhde samassa asunnossa asuneiden uhrin ja epäillyn välillä oli. Marcelin on käynyt läpi sukupuolenkorjausprosessin. Kahden aiemman henkirikoksen uhrit olivat naisia. Lisäksi Marcelin on aikoinaan tuomittu naispuolisen uhrin raiskaamisesta.

Naista vastaan on nyt nostettu syyte muun muassa murhasta ja hautarauhan rikkomisesta.

Lähde: Fox News

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, murha