Mustasukkainen mies sekoili huolella – hävitti jopa ”appiukon” tuhkat!

31-vuotias englantilaismies tuomittiin tällä viikolla tyttöystävänsä kahdesta törkeästä pahoinpitelystä ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Istuttavaa tuli kolme vuotta ja yhdeksän kuukautta. Miehellä on lukuisia väkivaltarikoksia tilillään, joten mahdollisuutta ehdonalaiseen ei ihan äkkiä tarjota.

Mies on ollut tyttöystävästään sairaalloisen mustasukkainen. Suhteen järkyttävin pahoinpitely tapahtui, kun miespuolinen henkilö oli tykännyt uhrin Facebook-kuvasta. Tuomittu oli kuvitellut tämän olevan pettämisen merkki.

Hän oli käynyt silmittömän raivon vallassa naisen kimppuun. Mies oli muun muassa lyönyt uhriaan niin kovalla voimalla keskivartaloon, että katkennut kylkiluu oli lävistänyt tämän keuhkon. Hyökkäyksen aikana tuomittu oli yrittänyt pudottaa naisen asunnon ikkunasta alas. Uhri oli kuitenkin saanut juuri ja juuri pidettyä reunoista kiinni. Kun nainen oli päässyt takaisin asuntoon, mies oli nostanut hänet kurkusta seinälle niin, että jalat olivat nousseet lattiasta. Pieksemisen lopetettuaan tuomittu oli riisunut uhrinsa alasti, poistanut tämän asunnosta ja lyönyt oven perässään lukkoon.

Oikeudenkäynnissä käsiteltiin myös aiempaa pahoinpitelyä, jonka aikana uhrilta oli muun muassa irronnut tukkoina hiuksia päästä. Niin ikään kävi ilmi, että erään riidan yhteydessä mies oli heittänyt tyttöystävänsä isän tuhkat uurnasta roskikseen.

Lähde: Metro.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: törkeä pahoinpitely