Nainen eleli kuukauden luoti kallossaan ja mies väitti pokkana auto-onnettomuutta muistinmenetyksen syyksi!

Yhdysvaltalaismies sai torstaina tuomion murhanyrityksestä, jossa uhri säilyi hengissä kuin ihmeen kaupalla. Vuoden 2017 toukokuussa 40-vuotias nainen alkoi kärsiä erikoisista oireista. Hänellä oli päänsärkyä, muistivaikeuksia ja sanat eivät olleet löytyäkseen. Miesystävällä oli tarjota looginen selitys. Nainen oli kuulemma ajanut autolla päin puuta. Mies tiesi tämän, koska hän kertoi olleensa kyydissä.

Nainen ei muistanut ”auto-onnettomuudesta” mitään. Sen hän sen sijaan muisti, että kaksikolla oli ollut pysäyksissä olleessa autossa jonkinlaista riitaa keskenään. Sen seurauksena kuljettajan puolen sivulasi oli mennyt säpäleiksi. Seuraava muistikuva naisella oli äitinsä luota. Miesystävä oli vienyt hänet sinne paikattavaksi, koska päästä oli tullut verta. Nainen oli ajatellut tuolloin, että auton ikkunasta oli varmaankin lentänyt sirpale hänen päähänsä.

25. kesäkuuta huolissaan ollut naisen ystävä kuskasi tämän vihdoin lääkäriin. Kävi ilmi, että naisen kallossa oli luoti. Se oli sattunut osumaan sellaiseen kohtaan, että uhri oli säilynyt hengissä. Nainen oli aivan ihmeissään. Hän päätti ottaa poliisiin yhteyttä ja tiedustella auto-onnettomuutensa yksityiskohtia. Virkavallalla ei ollut tapahtuneesta mitään tietoa. Poliisit jututtivat naisen miesystävää, jonka tarinassa oli epäloogisuuksia. Myöskään miehen kuvailemalta ”onnettomuuspaikalta” ei löytynyt jälkeäkään törmäyksestä.

Vyyhti lähti selviämään. Mies yritti pakoilla lain kouraa ja hänet tavoitettiin vasta tämän vuoden tammikuussa. 39-vuotias Jerrontae Cain tuomittiin tällä viikolla Fultonissa, Georgian osavaltiossa 30 vuoden vankeusrangaistukseen. 25 vuotta on edessä telkien takana ja sen jälkeen on mahdollisuus päästä viiden vuoden ehdonalaiseen.

Lähde: People.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murhanyritys