Poliisi löysi jätesäkin rannalta – piilotettu uhri oli vielä elossa!

25-vuotias turkkilaisnainen on joutunut järkyttävän rikoksen uhriksi.

Helmikuun alussa Istanbulissa asuva nainen ilmoitti haluavansa erota miesystävästään. Suhde oli kestänyt parin vuoden ajan. Mies oli kuitenkin varma, että saisi naisen mielen muuttumaan. Hän kutsui tämän romanttiselle illalliselle 6. helmikuuta.

Kun miehelle alkoi valjeta, että suhde on todella tiensä päässä, hän sekosi täysin. Hän on itse myöhemmin kertonut alkoholilla olleen osuutta asiaan. Mies kävi entisen tyttöystävänsä kimppuun. Hän kidutti uhria ja teki tälle seksuaalista väkivaltaa kolmen tunnin ajan. Lisäksi mies viilsi naisen kurkun auki, jotta tämä ei pystyisi huutamaan apua. Tämän jälkeen mies tunki uhrin säkkiin ja heitti sen järven rannalle.

Mies tunnusti teon isälleen ja kertoi aikovansa paeta. Isä ilmoitti asiasta välittömästi poliisille. Virkavalta onnistui kaikeksi onneksi löytämään säkin nopeasti ja kuin ihmeen kaupalla nainen oli yhä elossa.

Uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hänet vaivutettiin koomaan kuuden päivän ajaksi. Hän oli sairaalahoidossa kuukauden ajan ja on sittemmin päässyt kotiin. Nainen on kuitenkin menettänyt puhekykynsä täysin kurkun viiltämisen vuoksi.

Tapausta on käsitelty oikeudessa pikavauhtia ja mies on todettu syylliseksi murhanyritykseen. Tuomion pituus julistetaan myöhemmin.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murhanyritys