Teinien kolmiodraama sai järkyttävän päätöksen – ensin ”viimeinen rakastelu”, sitten heilui puukko

Iso-Britannian Manchesterissa annettiin tällä viikolla tuomiot teinityttöön kohdistuneesta murhanyrityksestä. Rhett Carty-Shaw ja Sarah Mohamed tuomittiin kumpikin kuudentoista vuoden vankeusrangaistukseen. Molemmat ovat 17-vuotiaita.

Murhanyrityksen aikaan tekijät seurustelivat. Mohamed oli saanut selville, että Carty-Shaw tapailee yhä entistä tyttöystäväänsä hänen selkänsä takana. Teinityttö oli vaatinut poikaystäväänsä todistamaan, että hän on nuoren miehen elämässä ykkönen. Mustasukkainen Mohamed oli saanut päähänsä, että nuorukaisen on tapettava exänsä.

Tekopäivänä Carty-Shaw oli mennyt entisen tyttöystävänsä kotiin iso keittiöveitsi ja vaihtovaatteet mukanaan. Ensin hän oli harrastanut 16-vuotiaan uhrin kanssa seksiä ”totuttuun tapaan”. Tämän jälkeen hän oli aloittanut erikoisen maanittelun. Nuorukainen oli ehdottanut muun muassa, että uhri meikkaisi kaulaansa jäljet, jotka muistuttaisivat kuristamisen vammoja. Näin hän olisi voinut todistaa uudelle tyttöystävälleen kuvan välityksellä, että hän olisi mukamas toteuttanut suunnitelman.

Tällä välin Mohamed oli odottanut asunnon ulkopuolella ja lähettänyt poikaystävälleen viitisenkymmentä viestiä, joissa hän oli usuttanut tätä tappamaan exänsä. Nuorukainen oli tehnyt työtä käskettyä ja puukottanut uhria lukuisia kertoja. Teinityttö selvisi vakavista vammoista huolimatta hengissä.

Oikeudessa kävi ilmi, että tekoa oli suunniteltu huolellisesti. Nuorimies oli muun muassa etsinyt netistä tietoa, kuinka kauan murhasta joutuu istumaan. Selaushistoriasta löytyi hakuja myös tukehduttamisesta.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murhanyritys