Body-tagin alkuskriptit

Nainen raiskasi hyvän ystävänsä seksilelua käyttäen

Skotlannissa on saatu päätökseen oikeudenkäynti, jossa käsiteltiin hieman erikoisempaa seksuaalirikosta. 26-vuotias nainen tuomittiin ystävättärensä raiskaamisesta vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Lisäksi hänen nimensä tulee näkymään kymmenen vuoden ajan seksuaalirikollisten rekisterissä.

Marraskuussa 2017 naiset viettivät kosteaa iltaa uhrin kotona. Paikalla oli tuomitun ja uhrin lisäksi ainakin yksi naishenkilö. Uhri meni humalatilansa vuoksi aikaisin nukkumaan. Aamulla hän heräsi ilman alushousuja. Lisäksi hän tunsi kipua alavartalossaan ja huomasi myöhemmin sisäreisissään mustelmia.

Tuomittu oli poistunut uhrin asunnosta kolmannen naisen kyydillä. Seuraavana päivänä tuomittu ja uhri kohtasivat. Tuomittu oli tiedustellut, muistaako ystävä edellisestä yöstä mitään. Uhrin epäilykset heräsivät ja hän ryhtyi kyselemään myöhemmin viestien välityksellä yön tapahtumista. Tuomittu myönsi raiskanneensa ystävänsä dildoa käyttämällä.

Naisten välinen ystävyyssuhde oli kestänyt vuosia, eikä siinä ollut ollut seksuaalista kanssakäymistä. Tuomittu pahoitteli viesteissä tapahtunutta moneen kertaan ja totesi teon oksettavan häntä itseäänkin.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: raiskaus