”Valitsetko seksin harrastamisen poikasi kanssa vai raiskauksen?” – murtomiestä epäillään myös seksuaalirikoksesta

Yhdysvaltalaisnainen otti maanantaina hädissään yhteyttä poliisiin. Hän kertoi, että hänen kerrostaloasuntoonsa on tunkeuduttu ikkunan kautta. Naisen mukaan murtomies oli esiintynyt rakennusmiehenä. Tämä olisi ollut tekevinään töitä talon katolla ja laskeutunut sieltä asunnon ikkunan kohdalle.

New Yorkin Queensissa sijaitsevassa huoneistossa asuu myös naisen 25-vuotias poika. Mies olisi väittänyt kantavansa asetta ja onnistunut näin saamaan nuoren miehen sidotuksi aloilleen. Tämän jälkeen epäilty oli ilmoittajan mukaan kerännyt asunnosta arvoesineitä. Murtokeikka ei kuitenkaan olisi päättynyt tähän.

Nainen kertoi virkavallalle, että mies antoi hänelle kolme vaihtoehtoa: joko tulla murhatuksi, raiskatuksi tai sitten edessä olisi ollut seksin harrastaminen oman pojan kanssa. Nainen kertoi valinneensa raiskauksen.

Teosta epäillään 33-vuotiasta Joshua Hendersonia. Epäilty on perheenisä, jolla on kolme lasta. Tapauksen tiimoilta hän on joutunut epäillyksi myös muissa raiskaustapauksissa. Poliisi on pystynyt varmistamaan kerrostalon valvontatallenteista, että Henderson meni asunnon ikkunasta sisään. Tutkijat odottavat dna-testien valmistumista.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murto, raiskaus