Lääkäri laittoi salaa kokaiinia penikseensä ennen seksiä – nainen kuoli!

43-vuotias saksalaislääkäri on tänään tuomittu yhdeksän vuoden vankeustuomioon Magdeburgissa. Häntä syytettiin kolmesta raiskauksesta ja yhdestä kuolemantuottamuksesta.

38-vuotias kampaajatar sai surmansa, koska kirurgi oli laittanut salaa kokaiinia esinahkansa alle ennen suuseksiä. Naisen kuolinsyyksi selvisi kokaiinin yliannostus. Oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että syytetty ja uhri olivat tapailleet lukuisia kertoja.

Tutkinnassa selvisi, että lääkäri oli tehnyt vastaavan tempun todistetusti kolmelle muullekin naiselle. Lisäksi hän oli laittanut salaa kokaiinia myös tarjoamaansa shampanjaan. Kolmen muun uhrin osalta hän sai tuomion raiskauksesta.

Syytetty ei suostunut kommentoimaan asiaa millään tavalla oikeudessa. Asianajajansa välityksellä hän kertoi, ettei tahtonut kenenkään kuolevan. Lisäksi hän myönsi kokaiiniriippuvuutensa ja totesi yrittävänsä päästä siitä eroon.

Mies tuomittiin yhdeksäksi vuodeksi vankilaan. Mielentilatutkimuksessa tuli esiin asioita, joiden perusteella hänen vaarallisuutensa tutkitaan ennen vapaaksi pääsyä. Tarvittaessa vankeusrangaistusta pidennetään.

 

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: raiskaus, vammantuottamus