Pikkupojalla oli usein tatuointitarroja ihollaan – karmea totuus selvisi kesäkuussa

23. kesäkuuta yhdysvaltalainen kolmevuotias poika toimitettiin sairaalahoitoon Mainen osavaltiossa. Lapsi menehtyi samana päivänä. Oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa kuolinsyyksi selvisi tylpällä esineellä aiheutetut vammat, jotka olivat aiheuttaneet sisäisen verenvuodon.

Lisäksi pojan selkäranka oli murtunut ja hänellä oli verenvuotoa myös aivoissa. Lapsessa havaittiin myös lukuisia aiemmin tulleita ulkoisia vammoja, joita oli peitelty tarratatuoinneilla. Niitä oli niin käsissä, jaloissa kuin kasvoissakin.

Teosta epäillään pojan 35-vuotiasta äitiä, joka pidätettiin heti kuolinpäivänä. Hän on väittänyt lapsensa kaatuneen kompastuttuaan koiran hihnaan. Lisäksi hän väittää kahdeksanvuotiaan tyttärensä potkaisseen pikkuveljeään päähän.

Nyt myös lapsen 59-vuotiasta isoäitiä epäillään rikoksesta. Poliisi on saanut selville, että hänen kertomuksensa tapahtumista ei pidä paikkaansa. Hän väitti hakeneensa henkirikoksesta epäillyn tyttärensä satamasta tapahtumapäivänä. Isoäidin auto ei ole kuitenkaan ollut lähelläkään kyseistä paikkaa.

Lähde: People.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: äiti, henkirikos, isoäiti, lapsen kaltoinkohtelu, pahoinpitely