Poika puukotti äitiään ja meni muina miehinä huoneeseensa kuuntelemaan musiikkia!

20-vuotias mies on todettu tänään syylliseksi äitinsä murhanyritykseen Skotlannin Glasgowissa.

Julma hyökkäys tapahtui viime vuoden elokuussa. Äiti oli tullut töistä kotiin ja mennyt huoneeseensa vaihtamaan vaatteita. Poika oli seurannut perässä ja ryhtynyt puukottamaan tätä ilman mitään järjellistä syytä. Puukonosumia löytyi myöhemmissä tutkimuksissa kolmisenkymmentä kappaletta.

51-vuotias äiti oli anellut poikaansa lopettamaan. Tämä oli hokenut olevansa pahoillaan puukotuksesta, mutta kaikesta huolimatta vielä kuristanut äitiään. Kun äiti oli pyytänyt nuorukaista soittamaan ambulanssin, tämä oli todennut tekevänsä sen ”sitten, kun on siihen valmis”.

Hirvittävän hyökkäyksen jälkeen poika oli mennyt huoneeseensa kuuntelemaan musiikkia. Hän oli viivytellyt siellä noin kaksikymmentä minuuttia ennen kuin suostui soittamaan hätäkeskukseen.

Oikeudenkäynnissä kuultiin, että äidillä ja pojalla oli ollut läheiset välit ilman erityisempiä ongelmia. Muutamaa päivää ennen puukotusta nuori mies oli kuitenkin ryhtynyt kirjoittelemaan erikoisia kirjeitä. Niissä hän oli muun muassa uhannut tappaa äitinsä.

Poika on parhaillaan sairaalahoidossa. Oikeudessa todettiin hänen syyllistyneen murhanyritykseen, mutta mahdollinen vankeusrangaistus selviää kun saadaan tietoa tuomitun terveydentilasta.

Asiasta uutisoi STV.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murhanyritys, Puukotus