Poliisi kuvasi salaa alastomia naisia – kameroita ilmanraikastimissa ja nenäliinapakkauksissa

Iso-Britanniassa julistettiin tällä viikolla tuomio rikosvyyhdistä, jossa kuvattiin salaa alastomia tai puolipukeisia naisia. Poliisina työskennellyt Neil Corbel, 40, sai kolmen vuoden linnatuomion. Uhreja on 19. Heistä 16 on malleja ja kolme escort-palveluita tarjonneita naisia.

Corbel oli väittänyt olevansa valokuvaaja, joka tekee taiteellisia alastonkuvauksia tai muotikuvauksia. Kun naiset olivat vaihtaneet vaatteita, heitä oli salakuvattu piilotetuilla kameroilla. Niitä oli ollut muun muassa herätyskelloissa, nenäliinapakkauksissa ja ilmanraikastimissa.

Yksi uhreista on 29-vuotias Kirsty. Hän on kertonut tapahtuneesta omalla nimellään ja kuvallaan julkisuudessa. Kirstyn kuvaukset oli järjestetty vuonna 2017 Lontoossa sijaitsevassa hotellissa. Hän ei ollut huomannut tilanteessa mitään erikoista. Naisen mukaan Corbel oli käyttäytynyt ammattilaiskuvaajan elkein.

Asia oli selvinnyt Kirstylle vasta kolme vuotta myöhemmin. Poliisi oli ottanut häneen yhteyttä tutkinnan aikana löydetyn kuvamateriaalin perusteella.

Lähde: Mirror.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: poliisi, salakatselu