Vankilan työntekijä rakastui vankiin – ryhtyi järjettömään tekoon, jotta he voisivat olla yhdessä

40-vuotiasta yhdysvaltalaisnaista syytetään aviomiehensä murhasta. Motiivina on ollut mitä ilmeisimmin se, että nainen oli löytänyt uuden miehen.

Tämä rakkaustarina ei ole ihan tavanomaisimmasta päästä. Nainen työskenteli sairaanhoitajana Missourin osavaltiossa sijaitsevassa vankilassa. Hän iski siellä silmänsä vankiin, joka oli ollut telkien takana jo 18 vuotta. Mies oli aikoinaan murhannut 72-vuotiaan lottovoittajan.

Liekö rakkaudenkohde sekoittanut naisen pään ja saanut henkirikoksen näyttämään jotenkin tavanomaiselta keinolta päästä halutusta ihmisestä eroon. Hän nimittäin päätti murhata aviomiehensä, jotta pääsisi vapaille markkinoille. Nainen tappoi puolisonsa viime joulukuussa jäähdytinnestettä käyttämällä. Sen jälkeen hän sytytti ruumiin palamaan. Teon jälkeen nainen vei 11-vuotiaan lapsensa Mäkkärille syömään, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Poliisit pääsivät naisen jäljille suhteellisen pian ja ryhtyivät kuuntelemaan hänen puhelintaan. Epäillyn ja vangin suhteen laadusta ei jäänyt pienintäkään epäilystä. Nainen ilmoitti rakastetulleen, että ”he voisivat mennä naimisiin, koska hänen miehensä on nyt pois pelistä”. Pariskunta myös suunnitteli asianajajan palkkaamista, jotta mies saataisiin vapaalle jalalle.

Nyt ei enää tarvitse moista murehtia, sillä nyt kumpikin on telkien takana. Naista syytetään sikäläisen lain mukaan ensimmäisen asteen murhasta.

Asiasta uutisoi Metro-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murha