Rysän päältä kiinni Sörnäisissä – nainen kaupitteli poliisille pillereitä

Helsingin poliisi on viime viikon aikana puuttunut tehostetusti lääkkeiden katukauppaan. Reseptilääkkeitä ja huumausaineiksi luokiteltuja pillereitä on kaupiteltu hätkähdyttävän avoimesti muun muassa metroasemien ulkopuolella. Havaintoja ovat tehneet niin poliisit kuin kansalaisetkin.

Tehostettu valvonta on tuottanut nopeasti tulosta. Lauantaina poliisi tiedotti ottaneensa kiinni parikymmentä henkilöä pillerikauppaan liittyen.

Sunnuntaina poliisi oli jälleen kytiksellä. Partio havaitsi epäillyn huumausaineiden myyntitapahtuman Helsingin Sörnäisissä. Tapahtuman tiimoilta otettiin kiinni kaksi naista huumausainerikoksesta epäiltyinä.

Kolmas nainen jäi puolestaan kiinni rysän päältä samassa yhteydessä. Hän oli mennyt kauppaamaan huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä siviiliasuiselle poliisille.

Helsingin poliisin tehovalvonta jatkuu. Kansalaisia pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan hätänumeroon. – Tilanteessa tärkeitä tietoja ovat erityisesti tarkka tapahtumapaikka sekä myyjien yksityiskohtaiset tuntomerkit ja muut yksilöivät tiedot, jos sellaisia on, poliisi ohjeistaa tiedotteessaan.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Helsinki, huumausaine, huumeet, Sörnäinen, valvonta