Sisä-Suomen poliisi etsii Tinder-profiilinsa poistanutta miestä

Poliisiin on ottanut hiljattain yhteyttä nainen, joka on kertonut joutuneensa raiskauksen uhriksi pitkäperjantaina. Naisen mukaan hän oli tavannut miehen Tinderissä. He olivat viestitelleet muutaman päivän ajan. Tämän jälkeen he olivat sopineet treffit Kangasalalle. Tapaamisen aikana he olivat kävelleet muun muassa Holvastin alueella.

Jossain vaiheessa nainen alkoi tehdä lähtöä, mutta mies olisi estänyt tämän. Nainen on kertonut poliisille joutuneensa tilanteessa raiskatuksi. Epäillyn teon jälkeen mies oli poistanut Tinder-profiilinsa sekä kaksikon välillä käydyn viestittelyn.

Nainen on kertonut miehen käyttäneen nimimerkkiä Niki. Epäilty tekijä oli ollut vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen. Vartaloltaan hän oli ollut urheilullinen. Iäkseen mies oli kertonut 23 vuotta.

Mikäli sinulla on tietoa Niki-nimimerkkiä käyttäneestä miehestä, havainnot voi ilmoittaa virka-aikana Kangasalan poliisiaseman tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Yleinen vihjepuhelimen numero on 0800 90022.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Kangasala, seksuaalirikokset