Talonomistaja antoi kaverinsa säilyttää tavaroitaan kellarissa – poliisit löysivät laatikosta ruumiin

Toukokuussa poliisi sai vihjeen, jonka perusteella Yhdysvaltain Normanissa sijaitsevaan taloon tehtiin kotietsintä. Poliisit löysivät kellarista laatikon, josta tihkui nestettä. Ilmassa leijui selvä mädäntyneen haju ja paikalle kutsuttiin välittömästi henkirikostutkijat.

Laatikossa oli ruumis, jonka ympärille oli kiedottu 20-30 kerrosta ohutta muovia. Nyt poliisi on tiedottanut, että vainajan henkilöllisyys on selvinnyt. Kyseessä on vuonna 2018 kadonnut Margarita Sandoval, 19.

Talonomistaja on kertonut, että hän oli antanut kaverilleen luvan säilyttää kellarissaan tavaroitaan. Kyseinen kaveri on osoittautunut kuolleen naisen sukulaiseksi. Margaritan sisko on kertonut, että jotkut naisen sukulaisista olisivat halunneet ryhtyä tämän edunvalvojiksi. Kadonnut nainen sai yhteiskunnalta tukea henkisen sairautensa vuoksi.

Poliisi ei ole paljastanut epäillyn sukulaisuussuhdetta naiseen, mutta heidän kerrotaan olleen kirjoilla samassa osoitteessa. Epäillyn kotiin on tehty kotietsintä. Sen seurauksena sukulaista syytetään laittomien aseiden hallussapidosta. Henkirikostutkinta on edelleen kesken.

Lähde: People.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, kadonnut, kotietsintä, nainen, Ruumis