Vanki päästettiin vapaaksi koronan vuoksi – vain päivää myöhemmin järkyttävät seuraukset!

Yhdysvalloissa on vapautettu viime viikkoina lukuisia  vankeja koronatartuntojen estämiseksi. Näin halutaan suojella vankien lisäksi myös henkilökuntaa.

26-vuotias Joseph Edward Williams pääsi vapaalle jalalle maaliskuussa. Hän oli yksi sadasta vangista, jotka tuolloin vapautettiin Floridan osavaltiossa. Seuraavana päivänä Gibsontonista löytyi uhri, jota oli ammuttu. Hän menehtyi vammoihinsa sairaalassa.

Poliisin tutkinnassa jäljet johtivat vapautettuun Williamsiin. Mies pidätettiin maanantaina murhasta epäiltynä. Lisäksi häntä epäillään virkavallan vastustamisesta, ampuma-aserikoksesta ja huumeiden hallussapidosta. Epäillyltä löytyi pidätyksen yhteydessä heroiinia.

Williamsilta löytyy rikosrekisteristään muun muassa ryöstö. Tällä kertaa hän oli kuitenkin kiven sisässä odottelemassa oikeudenkäyntiä rikoksesta, joka ei liity väkivaltaan.

Tänään Yhdysvalloissa kohistiin jälleen uusista vapautuksista. Chicagossa sijaitsevasta vankilasta pääsee tuoreen tiedon mukaan peräti 1 300 vankia vapaalle jalalle.

Lähde: Fox News.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, korona, Vanki, vapautus