WinCapitan johto pakoilee ulkomailla

Sijoitusyhtiö WinCapitan johto pakoilee yhä ulkomailla. Alibille on tullut vihjeitä johtoon kuuluvien olinpaikasta.

Pyramidihuijaukseksi paljastuneen sijoitusyhtiö Wincapitan tutkinta rasittaa pahasti keskusrikospoliisin muuta talousrikostutkintaa. Tällä hetkellä WinCapitaan rahojaan sijoittaneista suomalaisista on yli 500 tehnyt asiasta rikosilmoituksen. Ilmoitus tehdään paikallispoliisille, joka välittää sen keskusrikospoliisille.

Suomen etsityin mies

WinCapitan ja sitä edeltäneen WinClubin suunnittelijaksi ja johtohahmoksi epäiltyä Hannu Kailajärveä on sanottu Suomen etsityimmäksi mieheksi. Hänellä on osoite Espanjan Fuengirolassa, mutta siellä ei miestä ole Alibin tietojen mukaan nähty enää aikoihin. Kailajärven ei uskota olevan Schengen-alueella. Jutun tutkinnanjohtaja ei vahvistanut heinäkuussa Alibille epäilyämme, että etsitty olisi Väli-Amerikassa. 

Sponsoreita Pattayalla

Viime viikkoina WinCapitaan ydinryhmään kuuluneita henkilöitä on pidätetty ja vangittu. Osa on vetäytynyt uusiin piilopaikkoihin. Alibille kerrottiin Thaimaan Pattayalla olleista värväreistä, sponsoreista, osan siirtyneen Thaimaan naapurimaihin. Osa muutti paniikissa pois Pattaylta, kun siellä rahansa menettäneet klubiin värvätyt ryhtyivät tekemään rikosilmoituksia.

Lue laaja juttu WinCapitasta nyt myynnissä olevasta Alibista numero 8/2008

Teksti: Alibi.fi