Yh-äiti otti raiskaajapoikaystävänsä takaisin – joutui katumaan katkerasti!

Iso-Britanniassa on meneillään oikeudenkäynti, jossa 28-vuotiasta miestä syytetään sekä ex-tyttöystävänsä että tämän yhdeksänvuotiaan tyttären raiskauksista.

Boltonissa asuva 26-vuotias nainen oli käynyt poliisin puheilla jo ennen tyttäreen kohdistuneita syytteen mukaisia seksuaalirikoksia. Hän kertoi poikaystävänsä pakottaneen hänet seksiin lukuisia kertoja. Lisäksi nainen selosti miehen kuristaneen häntä erään hyökkäyksen aikana.

Tapahtumat kulminoituivat eräänä iltana. Nainen pakeni naapurinsa luo alusvaatteisillaan. Hän kertoi paikalle soitetuille poliiseille joutuneensa jälleen raiskatuksi. Nainen erosi miehestä, mutta hän ei kuitenkaan ollut valmis todistamaan tätä vastaan. Muutaman kuukauden jälkeen hän otti miehen takaisin.

Elämä jatkui jonkin aikaa suhteellisen normaalisti, kunnes yhdeksänvuotias tytär kertoi äidilleen tämän poikaystävän tekemistä ”kamalista jutuista”. Mies ja tyttö olivat erään kerran lähteneet yhdessä eläintarhareissuun. He yöpyivät miehen sukulaisten luona. Tyttö kertoi miehen herättäneen hänet keskellä yötä ja pakottaneen katsomaan pornoa. Tämän jälkeen mies oli syytteen mukaan raiskannut lapsen.

Toisella kerralla mies oli luvannut ostaa tytölle polkupyörän. Lapsen mukaan mies ajoikin auton syrjäiselle paikalle ja raiskasi hänet. Kun he palasivat kotiin tyhjin käsin, mies oli kertonut äidille, ettei sopivaa pyörää ollut myynnissä.  Miestä syytetään kahdesta lapsen raiskauksesta ja kolmesta tämän äitiin kohdistuneesta raiskauksesta.

Lähde: The Bolton News.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen raiskaus, raiskaus