14v poika tappoi pikaruokayrittäjän ajamalla tämän päälle uhrin omalla autolla

14-vuotias poika anasti tammikuussa mersun Iso-Britannian Stockportissa. Rötöskeikka sai kuitenkin ihmishengen vaatineen lopun.

Auton omistanut mies oli huomannut pojan olevan aikeissa viedä hänen ajoneuvonsa. 53-vuotias pikaruokayrittäjä oli juossut auton perään ja yrittänyt estää anastuksen. Hän oli pysynyt perässä noin 30 metrin matkan.

Tässä vaiheessa poika oli ajanut miehen päälle. Uhrin pää jäi renkaan alle ja hän sai vakavan aivovamman. Mies menehtyi kahta päivää myöhemmin sairaalassa.

Poika oli yrittänyt myydä autoa seuraavien päivien ajan sosiaalisen median välityksellä. Kuolleen miehen kaveri oli sattunut näkemään anastetun auton liikenteessä. Hän oli seurannut ajoneuvoa ja hälyttänyt paikalle poliisit. 14-vuotias poika oli ollut itse ratissa. Lisäksi poliisi sai selville, että poika oli hakenut netistä tietoja kuolleen miehen ravintolasta.

Oikeudenkäynnissä tuli ilmi, että nuorukainen oli ollut autovarkauksia tehtailevan jengin jäsen. Hän myönsi syyllistyneensä tappoon. Tuomiota ei ole vielä julistettu.

Lähde: The Sun.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: auto, henkirikos, luvaton käyttöönotto, nuori, tappo, Yliajo