Body-tagin alkuskriptit

21-vuotias mies tappoi tyttöystävänsä ja jakoi kuvan ruumiista Instagramissa

Maailmalla järkyttää 17-vuotiaan Bianca Devinsin kohtalo. Teinityttö oli saavuttanut jonkin verran tunnettavuutta, sillä hänellä oli Instagramissa yli 6 000 seuraajaa.

Viime viikonloppuna hän matkusti 21-vuotiaan Brandon Clarkin kanssa konserttiin New Yorkiin. Kaksikko oli riitaantunut reissun aikana. Tämän hetkisen tiedon mukaan välienselvittely olisi liittynyt tapahtumaan, joka laukaisi nuoressa miehessä mustasukkaisuuskohtauksen.

Nuorukainen oli kuskannut tytön takaisin kotikaupunkiinsa. Pian tämän jälkeen nuoren miehen Instagram-tilille ilmestyi kuva, jossa teinityttö oli menehtyneenä. Hänen kurkkunsa oli viilletty auki. Some-kansan mukaan Clark olisi kirjoituksissaan myöntänyt tappaneensa ”jonkun”.

Jotkut nuorukaisen seuraajista ilmoittivat kuvasta poliisille. Poliisi on vahvistanut, että pidätyshetkellä Clark oli ryhtynyt viiltelemään itseään. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt laajalti tieto, jonka mukaan uhri ja epäilty eivät olisi tunteneet toisiaan. Clarkin on väitetty hakeneen tytön käsiinsä Instagram-tilin perusteella. Poliisi on kuitenkin kumonnut väitteen. Virkavallan tiedon mukaan uhri ja epäilty olivat seurustelleet kahden kuukauden ajan. Tutustuminen tosin oli tiettävästi tapahtunut Instagramin välityksellä.

Nuoren miehen julkaisu on käsittämätön, mutta some-kansa on eniten pöyristynyt Instagramin hitaudesta. Kuva ehti olla palvelussa lähes vuorokauden, vaikka siitä tehtiin lukuisia ilmoituksia. Uhrin omaisia puolestaan järkyttää se, että kaikesta traagisuudestaan huolimatta kuvaa jaettiin innokkaasti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos