Body-tagin alkuskriptit

22-vuotias mies teki huumepäissään käsittämättömän julman teon ruokaravintolassa

Etelä-Afrikan Pretoriassa on aloitettu oikeudenkäynti erittäin vastenmielisessä tapauksessa. 22-vuotiasta Nicholas Ninowia syytetään kahdesta lapsen raiskauksesta. Uhri on seitsemänvuotias pikkutyttö.

Rikokset tapahtuivat syytteen mukaan viime vuoden syyskuussa. Tyttö oli ollut perheensä kanssa ruokaravintolassa syömässä. Hän oli mennyt leikkimään lasten puuha-alueelle. Jossain vaiheessa syytetty oli seurannut tyttöä naisten vessaan.

Äiti oli lähtenyt etsimään tyttöä, kun tätä ei enää näkynyt leikkialueella. Vastassa oli ollut järkyttävä näky. Lapselle oli tehty seksuaalista väkivaltaa. Syytetty oli ollut vessassa alastomana ja hänen vartalossaan oli ollut verta. Teon jälkeen hän oli yrittänyt vetää tytön alushousut vessanpöntöstä alas.

Järkyttynyt nainen oli kertonut ravintolan salissa tapahtuneesta. Ryhmä miespuolisia asiakkaita oli hakannut syytetyn ennen poliisin tuloa. Pidätyksen jälkeen mies toimitettiin kuukaudeksi psykiatriseen sairaalaan. Hän oli ollut tekohetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena.

Ninow myönsi oikeudessa syyllistyneensä kahteen lapsen raiskaukseen. Syytetyn asianajaja toi esiin, että miehellä on pitkään jatkuneita mielenterveysongelmia. Lisäksi hän on käyttänyt kovia huumeita jo 14-vuotiaasta lähtien. Tuomio julistetaan myöhemmin.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen raiskaus