Pedofiili pääsi ehdonalaiseen – luikerteli saman tien yksinhuoltajaäidin elämään!

Iso-Britannian Maidstonessa on käsitelty tällä viikolla tapausta, jonka johdosta vankilasta vapautettu pedofiili passitettiin takaisin telkien taa.

36-vuotias Billy Robinson pääsi viime vuoden syyskuussa ehdonalaiseen. Hän oli istunut viidentoista vuoden linnatuomiota kahden lapsen raiskauksesta. Vapaalle jalalle pääsylle oli kuitenkin tiukat ehdot. Robinsonin oli ilmoitettava etukäteen, missä hän aikoo asua. Lisäksi hänelle asetettiin ehdoton kielto asua samassa taloudessa lasten kanssa.

Vapautumisesta ehti kulua vain muutama päivä, kun Robinson jo iski yksinhuoltajaäitiä. Pariskunta seurusteli kolmen kuukauden ajan ja muutti sitten saman katon alle. Poliisi sai kuitenkin kaikeksi onneksi asian selville.

Robinson oli ilmoittanut asuvansa isoäitinsä luona. Poliisin tarkastuksessa kävi kuitenkin ilmi, ettei mies ollut yöpynyt mummonsa luona kuin pari hassua yötä. Robinson pidätettiin ehdonalaisen sääntöjen rikkomisen vuoksi. Pidätettynä ollessaan hän soitti poliisivankilasta naisystävälleen. Näin virkavalta pääsi pedofiilin todellisen majapaikan jäljille.

Yksinhuoltajaäiti oli täysin shokissa kuultuaan miesystävänsä taustoista. Mies ei ollut hiiskahtanutkaan linnatuomiosta saati sen syistä. Nainen kertoi oikeudessa, ettei Robinson kaikeksi onneksi ollut ehtinyt olla hänen lastensa kanssa kotona ilman häntä. Nuorimmaista mies oli tosin saattanut kouluun useampaan otteeseen.

Robinson on ollut kiinniotettuna viime helmikuusta lähtien tapauksen tultua ilmi. Oikeus passitti hänet tällä viikolla takaisin vankilaan suorittamaan rangaistuksensa loppuun.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen raiskaus, Pedofiili