Tuomittu, kuva: poliisi

60v nainen sai tuomion eläimeen sekaantumisesta

60-vuotias brittinainen sai tällä viikolla vuoden ja kahdeksan kuukauden linnatuomion eläimeen sekaantumisesta. Täkäläisittäin lakituvassa puhuttaisiin eläinsuojelurikoksesta.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun Claire Goodierin kotiin tehtiin rutiinitarkastus. Hän oli saanut vuosina 2006 ja 2009 ehdolliset vankeustuomiot lapsipornon hallussapidosta. Nainen oli kuitenkin määrätty seksuaalirikollisten rekisteriin loppuelämäkseen ja hänen luonaan käytiin tarkastuskäynneillä säännöllisesti.

Goodierin tietokoneelta löytyi kuvia, joissa hän ja useampi muu henkilö on seksuaalisessa kanssakäymisessä koiran kanssa. Kuulusteluissa nainen kertoi olleensa teon aikaan kokaiinin vaikutuksen alaisena. Hän selosti fantasioineensa teosta vuosikausia. Hän oli lopulta matkustanut yli 300 kilometriä Bournemouthiin teon toteutusta varten.

Langetettuun linnatuomioon sisältyy neljä kuukautta aiemmin ehdollisena annettua vankeusrangaistusta. Eläimeen kohdistunut rikos tapahtui vuonna 2018. Goodier oli tuolloin saanut ehdollisen tuomion rikottuaan seksuaalirikollisten rekisteriin liittyviä ilmoitusvelvollisuuksia.

 

Lähde: The Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: eläimiin sekaantuminen, eläinsuojelurikos