Alaikäisen yliajosta ja pahoinpitelystä epäilty mies vangittiin Porissa

Porissa maanantaina tapahtuneeseen alaikäisen yliajoon liittyen porilainen 28-vuotias mies on vangittu epäiltynä ryöstöön.

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi miehen perjantaina iltapäivällä.

Esitutkinnassa on tähän mennessä selvinnyt, että maanantain tapahtumat saivat alkunsa erimielisyydestä huumausainekaupan yhteydessä. Tutkittavana oleva ryöstö liittyy näihin erimielisyyksiin.

Epäillystä huumausainekaupasta johtuen vangittua miestä epäillään myös huumausainerikoksesta. Esitutkinnassa saadun tiedon perusteella huumausaineen määrä oli vähäinen.

Porin Itäpuistossa varhain maanantaiaamulla tapahtuneesta kaupantekotilanteesta käynnistyi tapahtumaketju. Osapuolet kohtasivat pian Yrjönkadun kävelykatuosuudella, missä epäilty törmäsi alaikäiseen poikaan henkilöautolla.

Yliajon jälkeen poikaa pahoinpideltiin lyömällä ja potkimalla ja häneltä anastettiin omaisuutta.

Poliisi ei anna yksityiskohtaisempia tietoja asianomistajan iästä, vammoista tai muista asianomistajaan liittyvistä asioista.

Tiistain väkivallanteon tapahtumat selvillä

Maanantain tapahtumaketjuun liittyy lisäksi tiistaina tapahtunut väkivallanteko porilaisen huoltoaseman pihalla. Poliisi pidätti tapauksen johdosta kaksi henkilöä, mutta pidätetyt on päästetty vapaaksi.

Myös muut väkivallantekoon liittyvät epäillyt ovat poliisin tiedossa, ja tapahtumien kulku on selvinnyt.

Teksti: mikalahtonen