Anni Törnin surmatutkinta: Poliisi salaa löytöpaikan!

Poliisi on kuullut suurimman osan Anni Törnin henkirikostutkintaan liittyvistä henkilöistä. Poliisin mukaan sillä on nyt varsin hyvä kuva tapahtumista, jotka johtivat 29-vuotiaan Törnin kuolemaan. Traagisen tapauksen johdosta on vangittu Anni Törnin miesystävä. Häntä epäillään taposta, mutta myös hautarauhan rikkominen saattaa tulla kyseeseen.

Mikkeliläinen Anni Törn poistui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä juhlista Savonlinnan Kellarpellosta. Hän aikoi mennä miesystävänsä asunnolle Tulliportinkadulle. Kuulusteluissa Törnin miesystävä on kertonut oman versionsa tapahtumien kulusta ja hän on sanonut myötävaikuttaneensa naisen kuolemaan. 

Törnin ruumis löydettiin perjantaina 27.7.2018 epäillyn esitutkinnassa antaman kertomuksen perusteella Pohjois-Karjalan alueelta.

– Tarkemmin löytöpaikkaa ei esitutkinnan kestäessä tulla julkaisemaan, sillä ei voida poissulkea mahdollisuutta, että paikalla joudutaan tekemään lisätutkimuksia, poliisista todetaan.

Poliisin mukaan rikostutkinta jatkuu ja etenee suunnitellusti kuulusteluilla sekä muilla tutkintatoimenpiteillä.

– Ottaen huomioon, että kyse on tässä vaiheessa kuitenkin nimenomaan rikosepäilystä, ei tutkinnan yksityiskohdista voida tiedottaa tarkemmin. Samasta syystä poliisi ei tiedota epäillyn ja uhrin välisestä suhteesta tai muistakaan heidän yksityiselämäänsä liittyvistä asioista, poliisista alleviivataan.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: Anni Törn, poliisi, Savonlinna, tappo