Tinder-treffien karmaiseva päätös – 24-vuotias nainen löytyi paloiteltuna roskapusseista

Yhdysvalloissa on alkanut tällä viikolla oikeudenkäynti, jossa 52-vuotiasta miestä ja hänen 27 vuotta nuorempaa tyttöystäväänsä syytetään murhasta. Uhri on nuori nainen, joka oli menehtyessään 24-vuotias. Henkirikos tapahtui vuonna 2017.

Uhri oli tutustunut vanhempaan mieheen Tinderissä. Hänen vanhempansa huolestuivat, kun tytär katosi ensimmäisten treffien jälkeen. Kuukauden kuluttua pahin pelko osoittautui oikeaksi. Naisen ruumis löytyi 14 osaan paloiteltuna maastosta Omahan kaupungista. Ruumiin osat oli laitettu roskapusseihin.

Uhrissa oli havaittavissa seksuaalisen väkivallan merkkejä. Hänellä oli mustelmia ranteissaan, reisissään ja pään takaosassa. Lisäksi korvanlehti oli repeytynyt. Syytetty mies on väittänyt oikeudessa, että seksuaalinen kanssakäyminen olisi ollut vapaaehtoista. Miehen mukaan he olisivat sopineet aktin kuvaamisesta ja sen korvaamisesta rahallisesti.

Oikeudenkäynnissä on todistanut kolme nuorta naista, joilla on samansuuntaisia kokemuksia syytetyistä. He kaikki ovat tavanneet kaksikon Tinderin kautta. Naiset ovat kertoneet harrastaneensa ryhmäseksiä syytettyjen kanssa. Tilanteessa on ollut läsnä myös muita naisia. Tapaamiset on todistajien tapauksessa sopinut syytettynä oleva 25-vuotias nainen.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murha, seksuaalirikos