Naisopettajaa syytetään törkeästä suunnitelmasta, jonka avulla hän pystyisi hyväksikäyttämään oppilastaan

Yhdysvaltalaista opettajaa syytetään entisen oppilaansa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 45-vuotias nainen alkoi toimia pojan opettajana tämän ollessa vain 12-vuotias.

Kolme vuotta myöhemmin syytetty halusi adoptoida pojan. Tämä oli mahdollista, koska poika oli ajautunut ongelmiin perheensä kanssa ja joutunut lähtemään kotoaan. Naisopettaja oli ainakin tuolloin naimisissa, mutta People-lehden jutusta ei käy ilmi hänen nykyinen siviilisäätynsä. Poika on kertonut seksuaalisen kanssakäymisen tapahtuneen ensin ”yhteisymmärryksessä”. Jossain vaiheessa hän olisi omien sanojensa mukaan halunnut lopettaa ”suhteen”, mutta syytetty olisi muuttunut agressiiviseksi ja pakottanut hänet jatkamaan seksuaalista kanssakäymistä. Poika oli syytteen mukaan tekojen alkaessa vain 15-vuotias.

Naista vastaan nostettiin syytteet seksuaalirikoksista viime vuonna. Hän sai lähtöpassit opettajan tehtävistä jo vuonna 2017, kun hänet pidätettiin epäiltynä teoista. Nainen on kiistänyt syyllisyytensä. Poliisi on puolestaan kertonut, että tutkinnassa on löytynyt ”biologisia” todisteita sekä syytetyn ja uhrin välistä raskauttavaa viestinvaihtoa.

Oikeudenkäynti alkaa lähiaikoina.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: seksuaalirikos