Isän miehisyyskoe: 12-vuotias ampui naisvieraan!

20. joulukuuta paljastunut henkirikos pysäytti kertarysäyksellä joulun odotuksen Yhdysvaltain Walsenburgissa. Pahoin palaneesta henkilöautosta löytyi paikallisen kolmekymppisen naisen ruumis. Neljän lapsen äiti oli tunnettu henkilö reilun 4000 asukkaan pikkukaupungissa.

Poliisin tutkimuksissa jäljet johtivat 35-vuotiaan miehen asunnolle. Paikalla olleen todistajan mukaan uhri oli ollut viettämässä iltaa heidän kanssaan. Naiselle ja epäillylle oli tullut riitaa alkoholijuomista. Mies olisi tämän jälkeen hakenut aseen ja uhonnut tappavansa hänet. Epäilty oli mennyt pihalle lähteneen naisen perään. Sisälle oli kuulunut yksi laukaus. Mies oli tullut sisälle ja ilmoittanut, ettei hän tappanut naista.

Tämän jälkeen epäilty oli lähtenyt uudelleen ulos, tällä kertaa 12-vuotias poikansa mukana. Sisälle oli kuulunut useita laukauksia. Todistajan mukaan mies tuli takaisin sisälle ja kertoi poikansa osoittaneen, että hän on mies. ”Son just earned his man card”, epäillyn kerrotaan todenneen sanatarkasti.

Sekä 12-vuotiasta poikaa että tätä tekoon yllyttänyttä isää epäillään murhasta.

Asiasta uutisoi New York Post

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Ampuminen, murha